VÄLKOMMEN TILL DENNIS KLAHR ENTREPRENAD

Målare

Lite ny färg kan göra underverk med både fasader och husets insida. På Dennis Klahr Entreprenad gör vi en rad typer av måleriarbeten som fasadmålning, snickerimålning och målning av fönster och dörrar. Vi vet att målning kräver stora grundarbeten, slipningar och rengöringar, inte minst om du ska renovera. Även målning av nyproduktion kan vara tidskrävande för en vanlig person som har annat att göra under dagen. Med oss i ryggen kan du fokusera på annat och låta oss sköta målningen.

Ta steget idag genom att kontakta oss på Dennis Klahr Entreprenad & få hjälp med dina önskemål!

Vi är duktiga på att rådge dig om rätt färger på fasaden och snickerier, både vad gäller färgval och färgtyp. Vi behärskar alla slags målartekniker och kan med undersökning på ditt hus veta vilken typ av färg som ska användas beroende på vad man målat med tidigare. De måleriarbeten som vi utför är främst utomhus men vi gör även inomhusmålerier som vägg- och takmålningar, stuckaturer, socklar, fönsterbågar med mera. Kontakta oss så berättar vi mer!

Fasadmålning

Husfasader får utstå mycket genom åren och negligerar man dem kan de snart se så slitna ut att det är synd och skam åt det. Mögel, röta och slitage tär på husfasaden. Med bara lite färg och rengöring kan en gammal fasad se ut som ny igen. Vi målar dina fasader på ett snyggt sätt som ger långsiktigt resultat och där fasaden blir mer slitstark. Vi kan även bistå med experttips vad gäller underhållning när din fasad har genomgått sitt ansiktslyft. Idag är miljötänket en viktig faktor, inte minst i målningen. Rådfråga oss om miljövänliga färger, färger som är vattenburna eller varianter som ger en extra trendig nyans.

Vid en fasadmålning är det mycket av det estetiska som blir en central punkt. Visst är färg och målarteknik viktigt, men du bör även fundera över hur du vill att huset ska lyftas i kvarteret, vad du vill framhäva mest och vilken känsla du vill förmedla rent allmänt. Även här kan du ta hjälp av våra tips och råd för att få ditt hus att bli kvarterets vackraste.

Välkommen till oss på Dennis Klahr Entreprenad!

KONTAKTA OSS

DENNIS KLAHR BYGG & ENTREPRENAD

Päbelvägen 5
782 75 Malungsfors

Kontakta oss

Växel: 070-349 17 35

Offert/Kontakt

kontakt@dennisklahr.se