VÄLKOMMEN TILL DENNIS KLAHR ENTREPRENAD

Om oss

Dennis Klahr Entreprenad arbetar främst inom bygg och entreprenadbranschen. Vi sysslar med allt från avancerade uppdrag till enklare uppdrag. Hos oss kan du få hjälp med takarbeten, schaktning, grävning, rivning och återvinning samt tjänster inom konsultering, byggledning, bygglovshandlingar, ritningar och mycket mer. Vi har egna maskiner och om det skulle vara så att ditt uppdrag skulle involvera något som vi inte har själva, då ser vi till att hyra in det. Allt för att du som kund ska ha bästa möjliga upplevelse med oss.

Ta steget idag genom att kontakta oss på Dennis Klahr Entreprenad & få hjälp med dina önskemål!

Hur det hela började

Dennis Klahr Entreprenad startade blygsamt med verksamhet inriktad på gräsklippning och snöröjning. Därefter har företag växt och blivit mycket mer än så. Idag sysslar vi med det mesta inom bygg och entreprenadbranschen. Vår kompetens och kunskap har ökat organiskt och vi är fortfarande i ett stort utvecklingsskede idag. Men vi har alltid rötterna med oss. Vi är det lilla företaget som kan ta både de stora och små jobben samtidigt som vi behåller den personliga kontakten med dig som kund.

Därför är vi unika

Vi är företaget som alltid ser till att lösa kundens uppdrag på bästa möjliga sätt. Ser vi att vi inte själva har kapaciteten att lösa ett uppdrag tar vi in en underentreprenör som fixar det åt oss. Men för dig som kund är det ingen skillnad, det är fortfarande vi som ser till att det blir gjort enligt högsta standard. Självklart förblir priset detsamma och du som kund behöver inte tänka på något, vi sköter allt. Ingenting är omöjligt för oss, vi löser alltid uppdraget!

Välkommen till oss på Dennis Klahr Entreprenad!

KONTAKTA OSS

DENNIS KLAHR BYGG & ENTREPRENAD

Päbelvägen 5
782 75 Malungsfors

Kontakta oss

Växel: 070-349 17 35

Offert/Kontakt

kontakt@dennisklahr.se