VÄLKOMMEN TILL DENNIS KLAHR ENTREPRENAD

Schaktarbeten

Ibland måste man förbereda marken för vägar, uppfarter, swimmingpooler eller hus så att den plana ytan blir stabilare och tåligare samt att grunden har tillräckligt med plats för det som ska ligga inuti jorden. Att schakta kräver en ordentlig utrustning med rätt grävmaskiner och så vidare – något som en privatperson eller en fastighetsägare normalt inte äger eller kan hantera. Vi på Dennis Klahr Entreprenad har den rätta utrustningen och den bästa kompetensen för att schakta din mark eller tomt.

Ta steget idag genom att kontakta oss på Dennis Klahr Entreprenad & få hjälp med dina önskemål!

Dennis Klahr Entreprenad startade blygsamt med verksamhet inriktad på gräsklippning och snöröjning. Därefter har företag växt och blivit mycket mer än så. Idag sysslar vi med det mesta inom bygg och entreprenadbranschen. Vår kompetens och kunskap har ökat organiskt och vi är fortfarande i ett stort utvecklingsskede idag. Men vi har alltid rötterna med oss. Vi är det lilla företaget som kan ta både de stora och små jobben samtidigt som vi behåller den personliga kontakten med dig som kund.

Det krävs en hel del kunskap för att utföra schaktarbeten. Dels måste man kontrollera så att fastheten i jorden är den rätta och dels måste man veta till vilket djup grävningen ska ske samt hur mycket plats som behövs om något ska ner i marken. Ett misstag och det kan få negativa konsekvenser. Schaktning spelar en betydande roll för att anlägga en grund eftersom det är i det stadiet som tillräckligt med plats för avlopp, rör eller kablar planeras och utförs. Vi kan schaktning från A till Ö och bereder väg för din pool, ditt hus eller din tomt samt forslar bort jordmassorna eller använder dem till att fylla ut ojämnheter någon annanstans.

Välkommen till oss på Dennis Klahr Entreprenad!

KONTAKTA OSS

DENNIS KLAHR BYGG & ENTREPRENAD

Päbelvägen 5
782 75 Malungsfors

Kontakta oss

Växel: 070-349 17 35

Offert/Kontakt

kontakt@dennisklahr.se