VÄLKOMMEN TILL DENNIS KLAHR ENTREPRENAD

Om oss

Dennis Klahr Entreprenad arbetar främst inom bygg och entreprenadbranschen. Vi sysslar med allt från avancerade uppdrag till enklare uppdrag. Hos oss kan du få hjälp med takarbeten, schaktning, grävning, rivning och återvinning samt tjänster inom konsultering, byggledning, bygglovshandlingar, ritningar och mycket mer. Vi har egna maskiner och om det skulle vara så att ditt uppdrag skulle involvera något som vi inte har själva, då ser vi till att hyra in det. Allt för att du som kund ska ha bästa möjliga upplevelse med oss.

Ta steget idag genom att kontakta oss på Dennis Klahr Entreprenad & få hjälp med dina önskemål!

Din trygga byggfirma

Dennis Klahr Entreprenad är din byggfirma som utför helhetslösningar inom bygg och anläggning för privatpersoner såväl som för företag. Oss anlitar du när du behöver hjälp med grävarbeten, schaktarbeten, fasadmålning och plåtslageri och vi agerar även målare när du behöver några minutiösa penseldrag på eller i ditt hus. Att du som kund blir nöjd med våra tjänster är vårt huvudsyfte. Låt dig guidas vidare i vad vi erbjuder i form av bygg- och anläggningstjänster.

Grävarbeten

I grävningsarbeten ingår alla typer av grävning kring ett hus eller en fastighet. Du kanske behöver lägga nya avloppsrör, lägga fiber eller utföra en dränering för att skydda husgrunden. Oavsett om du behöver ett mer komplext grävarbete eller om det rör sig om ett uppdrag i mindre omfattning, kan vi med vår maskinpark hjälpa dig.

Schaktarbeten

Ibland måste man förbereda marken för vägar, uppfarter, swimmingpooler eller hus så att den plana ytan blir stabilare och tåligare samt att grunden har tillräckligt med plats för det som ska ligga inuti jorden. Att schakta kräver en ordentlig utrustning med rätt grävmaskiner och så vidare – något som en privatperson eller en fastighetsägare normalt inte äger eller kan hantera. Vi på Dennis Klahr Entreprenad har den rätta utrustningen och den bästa kompetensen för att schakta din mark eller tomt.

Plåtslageri

Våra hantverkare har god kännedom inom plåtslageri och takarbeten. Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp med en takrenovering, takbyten, fasadbyten och mindre reparationer. Vi tar oss an allt från nyproduktioner till renoveringsarbeten för att göra ditt hus säkert och effektivt. Du kan alltid vara säker på att vi använder rätt material och produkter på exakt rätt plats.

Målare

Lite ny färg kan göra underverk med både fasader och husets insida. På Dennis Klahr Entreprenad gör vi en rad typer av måleriarbeten som fasadmålning, snickerimålning och målning av fönster och dörrar. Vi vet att målning kräver stora grundarbeten, slipningar och rengöringar, inte minst om du ska renovera. Även målning av nyproduktion kan vara tidskrävande för en vanlig person som har annat att göra under dagen. Med oss i ryggen kan du fokusera på annat och låta oss sköta målningen.

Fasadmålning

Husfasader får utstå mycket genom åren och negligerar man dem kan de snart se så slitna ut att det är synd och skam åt det. Mögel, röta och slitage tär på husfasaden. Med bara lite färg och rengöring kan en gammal fasad se ut som ny igen. Vi målar dina fasader på ett snyggt sätt som ger långsiktigt resultat och där fasaden blir mer slitstark. Vi kan även bistå med experttips vad gäller underhållning när din fasad har genomgått sitt ansiktslyft. Idag är miljötänket en viktig faktor, inte minst i målningen. Rådfråga oss om miljövänliga färger, färger som är vattenburna eller varianter som ger en extra trendig nyans.

Välkommen till oss på Dennis Klahr Entreprenad!

KONTAKTA OSS

DENNIS KLAHR BYGG & ENTREPRENAD

Päbelvägen 5
782 75 Malungsfors

Kontakta oss

Växel: 070-349 17 35

Offert/Kontakt

kontakt@dennisklahr.se